Laatste nieuws

Het laatste nieuws omtrent de Indoor Winterkermis Amsterdam 2012.

Laatste nieuws via Facebook

17 december 2012 - Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Indoor Winterkermis? Volg onze Facebook pagina!

Indoor Winterkermis op Facebook

12 december 2012 - Volg de Indoor Winterkermis nu ook op Facebook! Klik hier voor de facebookpagina.

Indoor Winterkermis geopend!

6 december 2012 - De Indoorkermis is geopend!! Hou het activiteitenprogramma in de gaten voor de beste data en tijden om de Indoorkermis te bezoeken. Vergeet uiteraard niet dat op maandag en dinsdag alle attracties slechts 1 euro kosten en kortingsbonnen te downloaden zijn via www.kermis.nu.

Kortingsbonnen nu online!

5 december 2012 - Voordelig kermisvieren met de hele familie doe je samen met de vandaag beschikbaar gestelde kortingsbonnen, te vinden via winterkermis2012.kermis.nu. De Indoor Winterkermis Amsterdam is geopend vanaf donderdag 6 december, met vrijdagavond de eerste Late Night Show, zaterdagmiddag de lachspektakelshow met Bassie en zaterdagavond muziekspektakel met o.a. Mick Harren! Maandag en dinsdag is het EURODAG.

Bassie, agenda en kortingsbonnen

5 december 2012 - Dat Bassie de Indoorkermis zou gaan bezoeken was reeds bekend, nu echter ook de datum! Zaterdag 8 december rond 14:30 zal Bassie de IJ-Hallen betreden met zijn lachspektakelshow, wees erbij! Wil je alle activiteiten in een handig overzicht bekijken? Klik dan hier.

Vanaf de opening van de Winterkermis zullen er op de attractiepagina, via de website www.kermis.nu, kortingsbonnen beschikbaar gesteld worden voor een groot deel van alle aanwezige kermisattracties! Hou de attractiepagina in de gaten en geniet van aantrekkelijke kortingen.

Opbouw Winterkermis van start!

4 december 2012 - Maandag 3 december is de opbouw van de eerste editie van de Indoor Winterkermis Amsterdam van start gegaan. Hou de foto/video pagina in de gaten voor de laatste beelden!

Spectaculaire vuurwerkshow vrijdag 21 december

1 december 2012 - Vrijdagavond 21 december rond 22:00 uur zal een groots vuurwerk afgestoken worden direct naast de IJ-Hallen. Maak van deze vrijdag(avond) een compleet dagje uit door je bezoek aan de Indoor Winterkermis te combineren met deze vuurwerkshow, een bezoek aan het circus en wellicht ook door nog even de gezelligheid in het centrum van Amsterdam te proeven? De ultieme wintersfeer beleef je vrijdagavond 21 december bij de IJ-Hallen in Amsterdam, snel bereikbaar vanaf Centraal Station en slechts 100 meter vanaf de NDSM Werd (per pond binnen 10 minuten bereikbaar vanaf Centraal Station). De vuurwerkshow wordt verzorgd door Katan Vuurwerk.

Groot muziekspektakel eerste zaterdag

1 december 2012 - Iedere zaterdagavond organiseerd Mobiel Café Robbies een groots muziekspektakel met vele artiestenoptredens. De eerste zaterdag is inmiddels ingevuld met niemand minder dan Mick Harren, Samantha Steenwijk, 2-Force en Loek. Meer informatie over deze en andere optredens vind je op de activiteitenpagina.

Opbouwreportages

30 november 2012 - Vanaf maandag 3 december vind je op de foto/video pagina regelmatig foto- en videoreportages van de opbouw, draaidagen en evenementen op en rondom de Indoor Winterkermis. Hou de website dus in de gaten voor de mooiste beelden en het laatste nieuws!

Clown BassieLachen met Bassie van Bassie & Adriaan

16 november 2012 - Bassie, de bekendste clown van Nederland en België, vermaakt samen met één van zijn vrienden jong en oud met zijn Bassie Lachspektakelshow! In deze één uur durende show komt de veelzijdigheid van deze rasartiest optimaal tot zijn recht als lachkanon, moppentapper, mimeacteur en muzikant.

De Bassie Lachspektakelshow is doorspekt met veel leuke liedjes, doldwaze sketches en heel veel Bassie en staat garant voor lachen, schateren en dikke pret bij de Indoor Winterkermis in Amsterda.

Tijd volgt!

Late Night ShowIedere vrijdagavond de Late Night Show

14 november 2012 - Tijdens de 1ste Editie van de Winterkermis is aan alles gedacht om het U als bezoeker compleet naar U zin te maken. Zo presenteert Variété Circus Theater Fantâsia in een sfeervolle ambiance iedere vrijdag avond van 21.30 tot 22.30 uur top entertainment tijdens de ‘Late Night Show’ met Comedy, Burlesque en Variété oftewel een Chique Burlesque Circus Show.

U kunt gaan genieten van een onvergetelijke zintuigen prikkelende avond vol humor, interactie en pikante optredens in combinatie met boeiende en spraakmakende variétéacts. Laat u verrassen in een wereld vol variété, pikante shows, bizar entertainment, rariteiten en een beetje stout met een knipoog!

De ‘Late Night Show’ Lachen, gezelligheid, verwondering en plezier! Dit mag U niet missen! Wees erbij want vol is vol!

» Informatieposter

Laat je schminken door de kerstvrouw

10 november 2012 - Wie wil er nu niet voor een keer veranderen in een prachtige vlinder, stoere tijger of mooie prinses? Op 12 en 29 december is tussen 14:00 en 18:00 uur de kerstvrouw aanwezig om haar schminkkunsten aan jou te laten zien.

Commercial

Mick Harren op de Winterkermis AmsterdamMick Harren geeft spectaculair optreden

31 oktober 2012 - Zaterdag 8 december zal Mick Harren een spectaculair optreden verzorgen bij de eerste editie van de Winterkermis in Amsterdam. Zorg dat je er op tijd bij bent, vanaf 20:00 uur zal het feest losbarsten!

Al ruim 25 jaar timmert Mick Harren al aan de weg als entertainer en zanger van zowel het Engelstalige als het Nederlandstalige repertoire. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij het Nederlandse publiek, dat iedere keer weer geniet van de opzwepende muziek van de zanger, die van elke gelegenheid een feestje maakt. Zelfs in de vaderlandse hitlijsten is de naam Mick Harren geen onbekende. Zowel het door Mick Harren zelf geschreven nummer ‘Doe Maar Gewoon’ voor de SBS6 reallife soap rondom de familie `De Veerkampjes’, als de Nederlandse zelfs geschreven tekst op de klassieker ‘Sweet Caroline’ werden beide Top 40 hits. Kom zaterdag 8 december, rond de klok van 20:00 uur, genieten van het feest met Mick Harren op de Winterkermis in Amsterdam!

Attractielijst bekend!

31 oktober 2012 - De attractielijst is bekend! Meer dan 30 attracties, voor jong en oud, zullen volop voor vermaak gaan zorgen. Grootvermaak, kindervermaak, behendigheidsspelletjes en consumptie, aan alles is gedacht! Bekijk hier de complete attractielijst.

Met het hele gezin naar Circus Fantâsia

31 oktober 2012 - ircus met een verhaal, geschikt voor kinderen maar zeker ook met een knipoog naar de volwassenen. Een sprankelend en interactief programma vol spanning, humor, snelle afwisselingen en emoties!
Dit mag U, jong en oud, niet missen! Dagelijks diverse voorstellingen tussen 13:00 en 23:00 uur.

Laat u verrassen door het 'mooiste en gezelligste' Circus van Nederland met bijzonder entertainment, origineel circus en spraakmakende acts. Circus Fantâsia biedt plaats aan 350 bezoekers en brengt Circus rond een Thema met een interactief verhaal, waarin de artiesten één geheel vormen in een show vol spanning, humor en sensatie. Een programma geschikt voor de hele familie, waarin iedereen na afloop keer op keer verrast onze tent verlaat. Waar het publiek nog persoonlijk bedankt wordt voor hun komst en er een welgemeend tot volgend jaar klinkt!

Welkom bij de 1e editie van de Indoor Winterkermis!

5 oktober 2012 - Welkom op de nieuwe website van de eerste editie van de Indoor Winterkermis in Amsterdam Noord. Het beloofd direct een grandioos spektakel te worden met vele randactiviteiten die de kermis tot een onvergetelijk dagje uit maken. Artiestenoptredens, schaatsen, een circus, activiteiten zoals een vuurwerkshow en een zeer grote keur aan attracties. De Indoor Winterkermis heeft alles te bieden en staat garant voor 4 weken lang sensatie, beleving, plezier en vertier. Dit alles natuurlijk in gemoedelijke kerst- en wintersferen.

In de komende weken zal meer informatie beschikbaar zijn omtrent de kermis en alle andere activiteiten. Via deze nieuwsrubriek blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Op dit moment wordt volop overleg gepleegd met alle mogelijk betrokken partijen om van 6 december 2012 t/m 2 januari 2013 een fantastisch evenement neer te zetten.

Wij hopen op uw aanwezigheid en wensen u alvast veel plezier op deze website!

Indoor Winterkermis Amsterdam is een evenement van Kermisplaza / © 2012 indoorwinterkermis.nl / Alle rechten voorbehouden / Webdesign