Spectaculair attractieaanbod Winterkermis

Snelmenu:

Achtbaan Indoorkermis AmsterdamIndoor Winterkermis

Een uniek aanbod aan attracties zal begin december de IJ-Hallen betreden om deze verlaten loods tot een waar pretpark om te toveren. Zo zal er in de loods o.a. een achtbaan opgebouwd gaan worden, kan de snelheidsduivel zich vermaken in de Break Dance of de Booster, wordt er volop gelachen in het Boobytrap Hotel en kan er met de hele familie genoten worden van de Mega Polyp. Nog véél meer spectaculaire attracties zullen deze Winterkermis tot een onvergetelijk dagje uit maken. Ook voor de kids en de gokliefhebber zal er een ruime keuze aan attracties te vinden zijn. Aan consumptie is uiteraard ook gedacht. Wie wil er tenslotte niet van een heerlijke warme oliebol of wafel met een warme kop chocolademelk genieten? Dit alles uiteraard in gemoedelijke kerst- en wintersfeer!

Attractielijst:

Autoscooter
Boobytrap Hotel
Eclipse
Break Dance
Circus Fantâsia
Mega Polyp
Trip
Spinning Coaster

Aladdin kindermolen
Funny Mouse
Mini cars
Mini zweefmolen
Trampolines

Curly Chips
Mobiel Café Robbies
Oliebollen
Snack Palace
Suikerspin

Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon
 
Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon

Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon
 
Kortingsbon

 
Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon

Bussensport
Eendjes vissen
Euroball
Fotostudio
Lijntrek
Lucky Cranes
Point X
Pointer
Pushers
Samba Balloon
Schiettent
Skeeball
Spill the Milk
Voetbalspel

Kortingsbon
Kortingsbon
 
 
 
Kortingsbon
 
 
Kortingsbon
 
Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon
Kortingsbon

DOWNLOAD KORTINGSBONNEN OVERZICHT

Circus Fantasia Indoor Winterkermis AmsterdamMet het hele gezin naar Circus Fantâsia

Circus met een verhaal, geschikt voor kinderen maar zeker ook met een knipoog naar de volwassenen. Een sprankelend en interactief programma vol spanning, humor, snelle afwisselingen en emoties!
Dit mag U, jong en oud, niet missen! Dagelijks diverse voorstellingen tussen 13:00 en 23:00 uur.

Circus Fantasia Indoor Winterkermis AmsterdamLaat u verrassen door het 'mooiste en gezelligste' Circus van Nederland met bijzonder entertainment, origineel circus en spraakmakende acts. Circus Fantâsia biedt plaats aan 350 bezoekers en brengt Circus rond een Thema met een interactief verhaal, waarin de artiesten één geheel vormen in een show vol spanning, humor en sensatie. Een programma geschikt voor de hele familie, waarin iedereen na afloop keer op keer verrast onze tent verlaat. Waar het publiek nog persoonlijk bedankt wordt voor hun komst en er een welgemeend tot volgend jaar klinkt!

Bekijk ook de Late Night Show, iedere vrijdagavond!

 

Café Robbies Artiesten optredens Winterkermis AmsterdamMobiel Café Robbies

Een bijzonder en uniek mobiel café zal ruimte bieden voor een drankje onder het genot van muzikale ondersteuning. Café Robbies zal tevens zorg gaan dragen voor een uitgebreid, wekelijks muziekprogramma met grootse optredens van bekende artiesten zoals Mick Harren, Quincy en nog veel meer!! Het programma zal, zodra er voldoende informatie beschikbaar is, bekend gemaakt worden op de activiteitenpagina. Buiten de muziekoptredens om zal het café uiteraard ook geopend zijn!

 

Late Night ShowLate Night Show

Tijdens de 1ste Editie van de Winterkermis is aan alles gedacht om het U als bezoeker compleet naar U zin te maken. Zo presenteert Variété Circus Theater Fantâsia in een sfeervolle ambiance iedere vrijdag avond van 21.30 tot 22.30 uur top entertainment tijdens de ‘Late Night Show’ met Comedy, Burlesque en Variété oftewel een Chique Burlesque Circus Show.

U kunt gaan genieten van een onvergetelijke zintuigen prikkelende avond vol humor, interactie en pikante optredens in combinatie met boeiende en spraakmakende variétéacts. Laat u verrassen in een wereld vol variété, pikante shows, bizar entertainment, rariteiten en een beetje stout met een knipoog!

De ‘Late Night Show’ Lachen, gezelligheid, verwondering en plezier! Dit mag U niet missen! Wees erbij want vol is vol!

» Informatieposter

 

Indoor Winterkermis Amsterdam is een evenement van Kermisplaza / © 2012 indoorwinterkermis.nl / Alle rechten voorbehouden / Webdesign